Gelatoproject

Csak a tökéletes ízzel elégszünk meg

Fagylaltkülönlegességek a Budapest Fashion Nighton

2016. április 10. 16:49 - Gelatoproject

A héten rendezték Budapest legpatinánsabb fashion partiját, a Budapest Fashion Nightot. Egy ilyen nívós eseményről pedig a Gelato Italiano ART termékcsaládja sem hiányozhatott.

Kíváncsi vagy mivel kápráztattuk el a divatos vendégeket?

art_boscolo_budapestfashionnight_gelatoproject.png

Ismered a Budapest Fashion Nightot?

A több, mint 10 éves múlttal rendelkező divatrendezvény-sorozat 2016.04.05-ei partija ismét teltházzal zárult, és a hazai divatkultúrára fogékony társaság nagyon jól szórakozott. 

Az este „meghívott” tervezőjének, Nagy Noémi PRIESTON márkájának 2016. tavasz-nyári esküvői- és alkalmi ruha kollekciója mutatkozott be az elegáns Boscolo Hotelben. A csodás ruhaköltemény bemutatót az énekesnő Lola vezette fel. Bővebb infó és képek a kollekcióról itt.

A divatbemutatón kívül a vendégek kellemes hangulatáért a Hungária pezsgő felelt, de képviseltette magát a eseményen például a HP, a Tchibo, a Freywille, és persze a Gelato Italiano ART fagylaltcsaládja is.

A modellek is fagyiztak

Nem csak a vendégek, de a színpadon tündöklő csodaszép modellek is elcsábultak az ART fagyitól. A fehér szettben látható Tarjányi Zsófi a Gelato Italiano event managere, aki gondoskodik róla, hogy a prémium ART fagyival ott legyünk minden fontosabb rendezvényen, celeb partyn, divateseményen. Idén már túl vagyunk vagy majd' egy tucat ilyen eseményen. :)

modellek_budapestfashionnight_gelatoproject.png

Az ART töretlen sikere

Mint ahogy az lenni szokott, az ART fagylaltstandnál ismét kígyózó sorok álltak és a vendégek szerencsére elégedett mosollyal távoztak fagyival a kezükben.

Hogy mitől ilyen népszerű?

Mert ez nem olyan, mint ami, hanem az ami. Az összetevők nagy százalékát a tej és tejszín adja, éppen ezért dicsekedhetünk a Haagen Dazs fagylaltok mellett mi is a TEJJÉGKRÉM titulussal. A krémes ART fagylaltok gondosan válogatott gyümölcsökből, az üzemünkben darált és pörkölt magvakból és minőségi alapanyagokból (pl.: belga csokoládé) készülnek. Ez a fajta perfekcionista hozzáállás határozza meg az ART ízeket. Nem elégszünk meg az elég jóval, a tökéletes ízre és küllemre törekszünk. :)

Az összetevők nagy százalékát a tej és tejszín adja, éppen ezért dicsekedhetünk a Haagen Dazs fagylaltok mellett mi is a TEJJÉGKRÉM titulussal.

art_budapestfashionnight_gelatoproject.png

Ha Te is ott voltál ezen az partin, vagy bármelyik rendezvényünkön, oszd meg velünk a fotódat a #gelatoproject vagy a #fagyipillanat hasteggel.

A következő esemény, amelyen találkozhatunk 2016.május 01-én a Fitbalance, amelyen a Project Eden "mindenmentes" fagylaltcsaládunk debütál.

Köszönjük a LIKE-ot és azt is, ha követtek minket! :)

FACEBOOK: https://www.facebook.com/gelatoproject/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/gelatoproject/
PINTEREST: https://hu.pinterest.com/gelatoproject/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gelatoproject.blog.hu/api/trackback/id/tr158584130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása