Gelatoproject

Csak a tökéletes ízzel elégszünk meg

Kockás hassal is lehet fagyizni

2016. július 26. 10:35 - Gelatoproject

avagy így csábulnak el fagyitól még a fitness versenyen is

A tökéletes idomú csajok és az izomtól duzzadó pasik is kisgyermek módjára tudnak elcsábulni a fagyitól, pedig azt hinnénk, hogy aki diétázik és izmos, formás tested szeretne, annak tiltott minden ilyen ínycsiklandó bűnbeesés. A Fitbalance-on és a INBA Naturál Testépítő Világbajnokságon is jártunk és sikerült megfagyiztatnunk azokat az embereket, akik az alakjuk miatt eddig kerülték a fagylaltot.

Ezt hogy csináltuk? Elmondjuk!

projecteden_kep1_fitness_inba_gelatoproject.jpg

Project Eden, a bűntetlen bűnbeesés

Nyár van, tehát a fagyi kötelező. Mi már lassan 25 éve gyártunk fagyikat és azt vettük észre, hogy egyre nagyobb igény támad fagylaltban is a cukormentes, egészségtudatosabb választékra. Éppen ezért tavaly év végén belekezdtünk egy újításba, amitől nagyon lelkesek lettünk, mert már az első ízteszteknél nagy sikert aratott a próbafagyi. Idén tavaszra meg is született a Project Eden, a Gelato Italiano mindenmentes fagylaltcsaládja.

Jelenjük cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, paleo, fehérjével dúsított és több ízzel készültünk a szezonra.

projecteden_kep5_fitness_inba_gelatoproject.jpg

Fittfagyi tesztek

Nem csak a fagyizóinkba vittük be ezt az újdonságot, hanem a Tescoba is, és ellátogattunk számos rendezvényre, ahol a közönséget fagyiztattuk. Ingyen. ;) Mindezt azért, hogy megbizonyosodjunk, mennyire tetszik az embereknek. Az eredményre mi sem számítottunk, mert annyira sikeres volt, hogy nem győztük szuflával. Főleg a fitnesses rendezvényeken - Fitbalance, IFBB Magyar Kupa, INBA Világbajnokság- ahol a versenyzők szabály szerűen kiskanalakkal az utolsó cseppet is kinyalták a tégelyekből. :)

projecteden_kep6_fitness_inba_gelatoproject.jpg

Az egészségtudatos embereknek is jár fagylaltorgia

Ezt tartottuk szem előtt, amikor megalkottuk az ízeket, összetevőket. Szerettuk volna, hogy azoknak is lehessen desszertélményben részük, akik vagy maguk választották a diétát, vagy betegség miatt nem ehetnek cukros, vagy laktóztermékeket. A desszertélményre pedig szükség van, mert jelenleg a piacon csak nagyon kevés olyan mentes terméket lehet kapni, amelynek élvezni lehet az ízét. Így kialakítottuk a jelenlegi választékot: tejszín, mogyorós csokoládé, eper sorbet, szilvásgombóc, madártej, meggy, mézes-mandulás.

A Fitbalance sajtótájékoztatóján Kulcsár Edina és Katus Attila is megkóstolta a Project Eden fagyikat! Naná, hogy ízlett nekik! ;)

projecteden_fitbalance_gelatoproject.jpg

Mégis mitől van isteni íze a mindenmentes fagyinak?

Minden az adott fagylaltíztől függ. Igyekeztünk természetes összetevőket használni, illetve olyan egyéb adalékokat, amelyek nem terhelik sem a szervezetet, sem intoleranciát nem okoznak. Néhány összetevő a teljesség igénye nélkül: növényi tejszín, tengeri só, stevia, kókuszolaj, tojássárgája, méz, ivóvíz, tejsavó protein, eritrit és természetesen ha gyümölcs ízről van szó, akkor 100% gyümölcs, semmi aroma. Ahogy a szlogen is mondja: Be to your body, vagyis légy jó a testedhez. Ehhez tartjuk magunkat! ;)

Ha szeretnél többet megtudni a Project Eden fagyikról és nyerni is fagyikat, csatlakozz a Facebook oldalunkhoz, ahol mindig pezseg a fagylaltélet.

Hol találod meg a Project Edent?

Ha kedved támadna megkóstolni a fagyikat keresd a viszonteladói partnereinknél, vagy a Tescoban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gelatoproject.blog.hu/api/trackback/id/tr268914942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása