Gelatoproject

Csak a tökéletes ízzel elégszünk meg

Utolsó kommentek:

YenZen 2016.11.17. 15:50:41

Csak óvatosan a vendéglátóipari gesztenyepürével meg az olcsó verziókkal! Vendéglátós ismerősöm mondta, hogy előszeretettel kevernek bele babpürét meg egyéb érdekes dolgokat, mert olcsóbb és gazdaságosabb.

Bejegyzés: 5 dolog, amit nem tudtál a gesztenyepüréről. Vagy Te igen?

Anna King 2016.11.17. 13:18:33

svajcban élek, legalabb harom félét lehet kapni... mondanom sem kell, egyik sem magyar... de biztos mi talaltuk fel még a gesztenyefát is! ;)

Bejegyzés: 5 dolog, amit nem tudtál a gesztenyepüréről. Vagy Te igen?

Gelatoproject 2016.11.16. 21:17:25

@Étteremkritikus: Köszönjük a kiigazítást, valóban nem. :) Örülünk, hogy mindig tanulunk valami újat.

Bejegyzés: 5 dolog, amit nem tudtál a gesztenyepüréről. Vagy Te igen?

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2016.11.16. 20:54:15

@Pápu nem sárga tetű: A posztoló nem ismeri a francia Mont Blanc desszertet és nem járt még angol boltban sem :)

Bejegyzés: 5 dolog, amit nem tudtál a gesztenyepüréről. Vagy Te igen?
süti beállítások módosítása