Gelatoproject

Csak a tökéletes ízzel elégszünk meg

Sosem volt még fagylalt ennyire divatos

2016. március 08. 19:08 - Gelatoproject

Jártas vagy a divatban? Akkor biztosan sokat mond számodra a Daalarna Fashion Divat Show 2016 kifejezés. Természetesen mi is ott voltunk ezen a pazar eseményen február 26-án, hiszen a trendi és prémium közönségnek trendi és prémium fagylaltdesszert jár.

daalarna_gelatoproject_3.jpg

Többek között a Miss Hungary egyik szépsége is nálunk fagyizott. Kíváncsi vagy?

Trendiség a virág jegyében

A Daalarna divatbemutató idén virágba borult. A flower tematika inspirálta a tervezőt, így az esküvői és alkalmi ruhakölteményeken mind ott pompázott a tavasz. Az esemény egyik nagy kedvence volt a virágos fotófal, amely szelfiáradatra ösztönzött szinte mindenkit.

Ám nem csak ez a dekorelem és persze a divatbemutató volt népszerű fotótéma az este folyamán, hanem a Gelato Italiano mesteri sajtófala is kattintásra csábító volt! 

daalarna_gelatoproject_4.jpg

A művészien krémes prémium fagylalttal megtöltött ART fagyispult nagyon hamar kiürült a csinos hossteslányok munkájának köszönhetően. Serényen szolgálták ki az esti divatbemutatóra, no meg egy kis fagyira várakozó divatéhes vendégeket.

daalarna_gelatoproject_1.jpg

A kígyózó sorokban számos fashionblogger és celeb is várakozott. Többek között Tarjányi Zsófi, a Miss Hungary döntőse sem hagyhatta ki a fal előtti képeket. :)

daalarna_gelatoproject_6.jpg

daalarna_gelatoproject_2_1.jpg

Ígértük, hogy 2016-ban minden olyan eseményen ott lesz a Gelato Italiano is, ami számít. Reméljük Veled is találkozunk és megkóstolod ezeket a felejthetetlen ízeket, amelyek minket inspirálnak. Reméljük, téged is fognak!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gelatoproject.blog.hu/api/trackback/id/tr788455078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása