Gelatoproject

Csak a tökéletes ízzel elégszünk meg

A tökéletes 5 perces álomreggeli diéta esetére is

2016. április 13. 14:37 - Gelatoproject

avagy a szupersmoothie, amit az egészségtudatos közönség imád

Azt gondolod, hogy a diéta csupa zöldségből és íztelen, színtelen, unalmas ételekből áll? És persze sehol a nasi. Az igazság az, hogy ez nem így van. Sőt. Fantasztikusan színes és élvezetes ízeket lehet csempészni egy egészségtudatos reggelibe akkor is, ha diétán vagy illetve bűnöznél, de nem szeretnél egészségtelen cukros nasikat enni. Ráadásul az egyik ilyen tökéletes reggeli csak 5 perc.

Fantasztikusan élvezetes ízeket lehet csempészni ebbe az egészségtudatos  és fitt reggelibe, igazi bűntetlen bűnbeesés.

Hallottál már a smoothie-ról? A fél fitnessvilág megőrül érte. Most megtudhatod, hogy miért, miközben megosztjuk veled a kedvenc receptünket, amelyet 5 perc alatt Te is elkészíthetsz.

projecteden_620x385_gelatoproject-blog-hu.jpg

A tökéletes sietős reggeli

A smoothie gyorsan elkészíthető, egészen az ebédig ellát energiával, jól emészthető és attól függően, hogy milyen hozzávalókat választasz, tökéletesen egészséges reggeli. Kell ennél több, egy fitt nap elkezdéséhez? Az általunk is bemutatott Édeni epres fittfagyi smoothie a tökéletes reggeli annak, aki siet, nincs ideje rendesen, asztalnál reggelizni, mégis tápláló, energiadús és egészséges ételt venne magához. Nem kell otthon reggeliznie, a kedvenc shakeréből megihatja munkába vagy az edzőterembe menet a kocsiban, villamoson, biciklin. Ráadásul ennél finomabb reggeli nem sok létezik az édesszájúak számára sem.

Ennél finomabb és tápálóbb reggeli nem sok létezik az édesszájúak számára.

Smoothie, a villámgyors fitness energiabomba

Ezt a modern turmixot azért szeretjük, mert tele van tápanyaggal, vitaminnal, ásványi anyaggal, antioxidánssal, fehérjével, egészséges zsírokkal és még sok egyéb hasznos dologgal. Minden csak tőled függ mit adsz hozzá, a lényeg, hogy betartsd az 5 lépést.Mindegyik lépésből válassz 1 vagy 2 összetevőt.

  1. Gyümölcsalap
  2. Folyadékalap (magtejek, víz, kávé, gyümölcslé stb.)
  3. Sűrítés (joghurt, FAGYLALT, zabkorpa, zabpehely, műzli stb.)
  4. Energetizálás (chia mag, fehérjepor, chiamag, glutamin stb.)
  5. Ízesítés (fűszerek, édesítők...)

Minden összetevőt bele kell pakolni egy turmixgépbe, majd az elkészült smoothie-t kitölteni egy pohárba és indulhat is a nap. Ráadásul rá sem tudsz unni, mert annyira változatosan elkészíthető, akár minden nap más összeállítást választhatsz.

Most bemutatjuk a kedvencünket:

Édeni epres fittfagyi-smoothie

Már a neve is olyan durva, hogy el sem hiszed, mennyire egészségtudatos és fitt reggeliről van szó, hiszen a hozzávaló fagyi "mindenmentes", vagyis alakbarát. A Project Eden fagyik laktózmentesek, gluténmentesek, fehérjével dúsítottak, cukormentesek, és paleo verzióban is elérhetőek. Ha meg szeretnéd kóstolni, a május 01-ei Fitbalance-on lesz rá lehetőséged, illetve egyre több hazai áruház polcain elérhető és hamarosan számos fitness terembenben is (pontos címek az új honlapon lesznek elérhetőek).

Elő a turmixszal és dobáld bele serényen a következőket:

  • 1 csészényi eper,
  • 2 ek. müzli (vagy csak sima zab),
  • 1 tk. magőrlemény,
  • 1 tk. chia mag,
  • 2 ek. Project Eden epersorbet fagylalt,
  • 2 dl mandulatej,
  • 1 tk. édesítő,
  • 1 tk. Glutamin,
  • 1 adag natúr vagy epres (esetleg joghurtos) fehérjepor.

Turmixolás, kitöltés, ízélvezet, és máris energiával feltöltekezve nézhetsz szembe a nap kihívásaival.

projecteden_620x385_gelatoproject_fitbalance.jpg

Szeretnél nyerni Project Eden fagyit?

Ha bármikor van egy jó fagyipillanatod, vagy elkészítetted a fagyis smoothie-t, fotózz és lásd el a következő hastegekkel: #gelatoproject #mutimitnyalsz #fagyipillanat. A Project Edent forgalmazó Gelato Italiano folyamatosan sorsol fagyikat a követői között. Kövesd őket a Facebookon, Instagramon, Pinteresten, Twitteren vagy a blog.hu-n. @gelatoproject.

#gelatoproject #mutimitnyalsz #fagyipillanat

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gelatoproject.blog.hu/api/trackback/id/tr728602812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása